Sammenligner serveringsnekt med terrorregime



Da det ble oppdaget et skilt på cafeen The Broker i Oslo som gjorde det tydelig at svensker som ville stemme SD ikke var ønsket, heiv kokohøyre seg på. Denne gangen med brunblogger Hege Storhaug i HRS i spissen, som altså i sitt blogginnlegg klarer å sammenligne dette med apartheid.

I det samme blogginnlegget florerer det av stråmannsargumentasjon forkledd som spørsmål - i kjent stil fra landeplagen Hege Storhaug, som at The Broker elsker IS-krigere og islamister, og at kjønnssegregering og jødehat sikkert er det neste.

Det er vanskelig å vite hvor man skal starte for å møte dette vanvittige våset fra kokohøyres dronning - bare det å sammenlige serveringsnekt med et terrorregimene verden er et nytt nivå av galskap. Det blir omtrent som å sammenligne... Nei, jeg kommer rett og slett ikke på noe som er like idiotisk... Men bare det særdeles åpenbare argumentet om at man enkelt kan holde kjeft om at man er SD-velger, mens det er en god del vanskeligere å skjule at man har en annen hudfarge, gjør denne tullete sammenlikningen enda mer idiotisk!

La oss se hva loven sier. Kapittel 2 i diskrimineringsloven sier:

§ 6.Forbud mot å diskriminere
Diskriminering på grunn av kjønn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, omsorgsoppgaver, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering, kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk, alder eller kombinasjoner av disse grunnlagene er forbudt. Med etnisitet menes blant annet nasjonal opprinnelse, avstamning, hudfarge og språk.

Forbudet omfatter diskriminering på grunn av eksisterende, antatte, tidligere eller fremtidige forhold som nevnt i første ledd.

Forbudet gjelder også hvis en person blir diskriminert på grunn av sin tilknytning til en annen person, og diskrimineringen skjer på grunn av forhold som nevnt i første ledd.



Så vidt meg bekjent er ikke et politisk syn å regne som et livssyn, selv om det kan virke slik når man ser statusen bl.a. Sylvi Listhaug, kokohøyres andre dronning, har fått - for her snakker vi om tilhengere som blindt støtter enhver ting som ytres. Men det er, som sagt, ikke å regne som et livssyn. Det er en politisk mening. Man kan selvsagt filosofere rundt at enkelte politiske syn blir å regne som en livsstil og et livssyn, men det holder neppe juridisk.

Det er rett og slett helt greit å gi beskjed om at mennesker som har et politisk syn basert på diskriminering ikke er velkomne. Dette har de full rett til, selv om sutrende, lettkrenkede høyreekstreme har fått det for seg at dette er "rasisme" eller "apartheid". Hvilket igjen sier noe om den mentale kapasiteten til disse snowflakene...



Hege Storhaug ER den 11. landeplage
(redigering av ukjent opprinnelse)

Kommentarer

Populære innlegg