Martyren Tommy Robinson

Kokohøyre har fått seg en ny martyr!


Navnet til denne martyren er Stephen Christopher Yaxley-Lennon, bedre kjent under pseudonymet han tok etter et sentralt medlem i en voldelig hooligangruppe, Tommy Robinson.

Denne voldsdømte oppvigleren har hatt en tendens til å møte opp utenfor rettssaker der antatte muslimer er tiltalt, og gjøre et poeng ut av at de er muslimer, samt sette sakene han "dekker" i fare ved å identifisere de tiltalte før saken går for retten. Dette er ulovlig i Storbritannia - ikke bare når det gjelder muslimer, men i alle saker. Dette gjorde han også sist uke da han ble arrestert. Dermed satte han hele saken i fare, og risikerte at saken måtte opp på nytt. Slik fungerer loven, og slik fungerer jussen.

Stephen Christopher Yaxley-Lennon (Bilde fra Wikipedia)
Men dette spiller selvsagt ingen rolle for kokohøyrebermen som skriker og bærer seg over "knebling av ytringsfriheten" og "den politiske fangen Robinson". Hylekoret fra aller ytterste høyre nevner selvsagt ikke at mannen har en haug med dommer for bl.a. voldsbruk, han omtales som "journalist" og "reporter" fordi han har fått seg jobb som skribent i en kanadisk kokohøyreblogg. At han hadde en betinget dom for den samme oppførselen som han ble arrestert for sist er heller ikke så nøye.

Robinson har fått den oppmerksomheten han ønsket, og blitt den martyren ekstremisthøyre har ønsket seg for å kunne "bevise" at meninger fra hvite sinte ikke teller i den "kulturmarxistiske overtakelsen av Vesten". At han har brutt loven gjentatte ganger blir ikke så nøye i den store sammenhengen, heller ikke at handlingene hans kan hindre en rettferdig rettergang.

For i kokohøyreblogger som Resett og HRS, og hos høyreekstreme som Geert Wilders, som i disse dager hyler om mangel på ytringsfrihet og diktatoriske myndigheter er det ikke så nøye med at rettssikkerheten skal gjelde for alle - aller minst brune mennesker, virker det som.

For sannheten er bare viktig når de påstår å sitte med den hele og fulle sannhet selv...




Link til der Filter Nyheter ikke dekker saken
Link til der Nettavisen ikke dekker saken

Kommentarer

Populære innlegg